Biltvättar

Nu finns funktioner i Allkort som är direkt utformade för biltvättsbranschen

Jobbar ni med en eller flera anläggningar? Vill ni ha både egna betalkort, bank- och kreditkort?

Vi har lösningen för er!

Med hjälp av Allkort får ni full kontroll över kunder, tvättanläggningar, reskontra och bolagets utveckling. I vår senaste version av Allkort har vi lagt mycket fokus på att förenkla er vardag. Vår slogan ”Business made easy” visar att vi sätter enkelheten i första rummet.

 

Överskådlig statistik

Vill ni titta på statistik så har vi förberett viktiga nyckeltal som färdiga grafer och tabeller. På bara ett par minuter kan man få en överblick över utvecklingen på en tvättanläggning under de senaste tre åren. Det ökar er kunskap om verksamheten och öppnar vägar till ökad försäljning. Liknande sammanställning finns under alla områden såsom kunder, reskontra och för hela bolaget.

Enkel hantering av fakturor

Vi kan hjälpa er med att skicka ut fakturor och boka av OCR-inbetalningar till ett mycket förmånligt pris. Från Allkort kan man skicka fakturor på papper, e-faktura privat, e-faktura företag samt vi a-post. Givetvis kan man även använda sig av Autogiro. All återkoppling från plus- och bankgiro läses in i systemet utan att ni behöver logga in i internetbanken.

Kunden kan betala på flera olika sätt vid anläggningen – med kontanter, bankkort, ert eget utgivna kreditkort eller kundens kontantkort.

Ett system med många möjligheter

Från Allkort sköter man alla priser, både på anläggningen och för kunderna, direkt i datorn. Rabatter kan ges i en mängd olika varianter, allt från gemensam grupprabatt till individuell rabatt för en kund på en eller flera anläggningar. Rabatterna kan även kopplas till antalet tvättar under en period för att avgöra vilken rabatt kunden ska få. I Allkort kan man ge ut presentkort, ge automatisk rabatt beroende på när på dygnet man tvättar samt låta kunden abonnera på tvättar. Man kan även lägga in begränsningar på vilken typ av tvätt kunden kan välja, utifrån det aktuella företagets policy.

Alla åtgärder loggas

Alla förändringar som görs i Allkort loggas så att man kan se vem som har gjort åtgärder i systemet och när det gjordes. Systemet har olika behörighetsnivåer som avgör vad varje användare kan se och förändra.

Produktblad CNS för Biltvätt